Esküvői helyszín
Home » Esküvői helyszín

Esküvői helyszín

Az esküvői helyszín és a lagzi helyszín kiválasztása az esküvőszervezés során az egyik legfontosabb lépés. A tökéletes helyszín elengedhetetlen a maradandó élményhez. A nagy napon bizony minden pár olyan helyszínen szeretné kimondani a boldogító igent, amelyet közösen álmodtak.

Az Almendra étterem és rendezvényház a Dunapart csodás ölelésében található. Rendkívüli adottságokkal rendelkező esküvői helyszín, tavasztól késő őszig tartandó esküvők akár a szabad ég alatt, a kerthelyiségben is megrendezhetőek. A szertartáshoz és a fotózáshoz egy különleges helyszín is a rendelkezésetekre áll, a gyönyörű hófehér kovácsoltvas boldogságkapu tökéletes keretet ad a gyönyörű fényképekhez és a boldogító igen kimondásához.

Külön az ifjú pár igény szerint használhatja menyasszonyi szobánkat az esküvő éjszakáján. Ez roppant kényelmes, hiszen átöltözéshez fotózáshoz is gyönyörű teret biztosít, vagy akár kis pihenőidőt is eltölthet az ifjú pár.

1

 

 

 

„Szeretni valakit az több, mint egy erös érzés: az döntés, ítélet és ígéret.”

(Erich Fromm)

 

 

Esküvői helyszínünk 110 fő befogadására képes a dunaparti részen. Emeleten található rendezvénytermünk 60 fő befogadására képes.
A kertben a polgári szertartás eseményei és állófogadás is levezényelhető, így éttermünk egy tökéletes Duna-parti esküvői helyszíni választás.

 

Természetesen egyedi igényeket is szeretünk teljesíteni, hiszen ez a Ti napotok. Kérlek egyeztetésre keressetek minket előre egyeztetett időpontban személyesen vagy telefonon.

 

 

Az esküvői étel és italcsomag ajánlataink az alábbi linken tölthetőek.